Υλικά
• 5 γαρίδες 16 20 Qualifood
• 20 μύδια Qualifood
• 1 μέτριο κρεμμύδι
• ελαιόλαδο
• αλάτι
• πιπέρι
• 60 gr μουστάρδα
• 4 ντομάτες κον κασέ
• 100 ml κρασί λευκό
• 10 φύλλα ρίγανη φρέσκια
• 2 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη
Εκτέλεση
1. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο μας και ρίχνουμε το κρεμμύδι να σοταριστεί.
2. Βάζουμε τις γαρίδες Qualifood να τσιγαριστούνε ελαφριά και ρίχνουμε τα μύδια.
3. Σβήνουμε με κρασί.
4. Όταν τα μύδια μας ψηθούν (ανοίξουν), βάζουμε την μουστάρδα, την μαργαρίνη και αλατοπιπερώνουμε.
5. Τέλος, προσθέτουμε τη ντομάτα και την ρίγανη.
6. Σερβίρουμε σε ένα βαθύ πιάτο, με λίγη ρίγανη για φρεσκάδα και μπόλικο ψωμί.